In ons thema: ‘jarig zijn” was er heel wat te beleven. Zo speelden we samen het bonte ballonnenspel. We experimenteerden met een spuitzak en scheerschuim. We hebben samen zoutdeeg gemaakt. Met het zoutdeeg maakten wij een cupcake, die we nadien beschilderden en versierden. Met onze magnetische sticks en fiches versierden wij een verjaardagskroon/cupcake. Ons thema werd afgesloten met een verjaardagsfeest voor Jules. Hiep hiep hoera,Jules, onze klaspop werd 3jaar! Jules trakteerde met yoghurt en cakejes. (zie foto’s onder de filmpjes)

We speelden deze week ook met ballonnen. Er was veel plezier toen ik de ballonen begon op te blazen. Af en toe vloog er een ballon weg.. Ze speelden heel flink met de ballonnen. Even een kort filmpje:

Elke week doen we schrijfdans, soms samen met een andere klas en soms alleen met onze eigen klas. Tijdens deze schrijfdans oefenden wij de ronde bewegingen steeds op muziek. Eerst groot motorisch en nadien fijn motorisch op papier met verf en een speciale borstel.  Zie hier een kort filmpje: