Communicatie, dat werkt

Inschrijvingen 2017-2018

Beste ouders,

Voor onze school, die deel uitmaakt van scholengroep Meetjesland GO! Basisonderwijs, geldt voor het  schooljaar 2017-2018 de onderstaande inschrijvingsregel:

• Basisregel

Als basisregel voor het inschrijven geldt:  wie eerst komt, krijgt als eerste een plaats. Toch zijn er een aantal groepen die voorrang krijgen.  De leerlingen uit deze groepen mogen eerder inschrijven dan de anderen (zie hieronder)

• Recht op voorrang bij inschrijving: “Wie krijgt voorrang bij inschrijving?
      • De kinderen die één of meerdere broertjes en/of zusjes op school hebben, krijgen recht op voorrang bij inschrijving.
      • Kinderen van onderwijzend en ondersteunend personeel van de school kunnen ingeschreven worden vanaf maandag 12 februari 2018 tot en met vrijdag 16 februari 2018.

Inschrijven kan dagelijks tussen 8u30 en 12u en van 13u tot 15u30 (niet op woensdagnamiddag) of na afspraak op het nummer

09/344.63.74. Wie in deze periode niet inschrijft, verliest zijn voorrangsrecht.

• Vanaf vrijdag 23 februari 2018 kan verder vrij worden ingeschreven tot zolang de maximumcapaciteit wordt bereikt en dit na afspraak.

• Capaciteit van basisschool De Regenboog:

De capaciteit voor basisschool De Regenboog is vastgelegd op 200 leerlingen voor het kleuteronderwijs en 350 leerlingen voor het lager onderwijs.

• Welke documenten brengt u mee bij inschrijving?
      • de SIS-kaart van het kind
      • indien in uw bezit :
        • een bewijs dat je een studietoelage krijgt voor het kind of voor een broer of zus (brief of rekeninguittreksel)
        • eventuele andere relevante documenten

U kan steeds een afspraak maken om in te schrijven.  Met plezier geven wij u een rondleiding en laten we u kennismaken met onze school.

Met vriendelijke groeten,

Namens het schoolteam,